Home | Galleries | Topics | Links | RSS Feed

free imvu credits


free lindens


zoek op de site
 
internet zoeken

laatste toevoegingen


kalender
July 2024
SunMonTueWedThuFriSat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
June


Zeer grote brand Valkenswaard met enorme rookontwikkeling...

Op een industrieterrein aan de straat De Vest in Valkenswaard woedt een zeer grote brand. Het vuur ontstond in Timco Plastics, een fabriek die kunststofafval verwerkt, maar is inmiddels naar twee andere bedrijven overgeslagen. Mogelijk zijn er nog mensen in het gebouw van Timco Plastics aanwezig.

In een van de drie bedrijfspanden die in brand staat, bouwmarkt fixIt, zou vuurwerk zijn opgeslagen. De brandweer houdt het gebouw nat. Het andere bedrijf is Kobe, een stoffenhandelaar. Het grootste deel van de collectie is verloren gegaan.

Verschillende brandweerkorpsen uit de omgeving helpen mee met de bestrijding van de brand. Omwonenden moeten ramen en deuren uit voorzorg dichthouden. Er is een luchtalarm afgegaan. Bedrijven en huizen in de buurt van de brand zijn uit voorzorg ontruimd.

Giftig Er zijn volgens de gemeente Valkenswaard geen giftige stoffen vrijgekomen bij de brand, wel dwarrelen er zwarte vlokken neer.

Rookpluim De brand brak om kwart voor negen vanmorgen uit en heeft inmiddels een flinke rookpluim veroorzaakt, die zelfs vanuit België is te zien. Over de oorzaak is nog niets bekend. Ook kunnen de autoriteiten nog niet melden of er slachtoffers zijn gevallen.

Op het gemeentehuis van Valkenswaard heeft momenteel crisisberaad plaats. Het gebied is afgesloten voor publiek, zodat hulpdiensten vrij in en uit kunnen rijden.

Omroep Brabant functioneert voorlopig als rampenzender.

Embed codes - voor blogs en nieuwssites, aan het eind van de video.

Grote brand op De Vest in Valkenswaard, foto genomen vanuit Leende:

Stem of voeg toe aan: Plaatsen/stemmen op Nujij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Verstuur deze pagina per e-mail
Online for 8043 days
Last update: 6/17/11, 8:37 PM
W.I.E. is hier


Status
You're not logged in ... login
Aliens UFOs Proof Evidence