Home | Galleries | Topics | Links | RSS Feed

free imvu credits


free lindens


zoek op de site
 
internet zoeken

laatste toevoegingen


kalender
July 2024
SunMonTueWedThuFriSat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
June


Scheveingse Dakmoord, Pascal Triep

Het tragische filmpje van de laatste minuten van Pascal Triep, de 25-jarige Scheveninger die overleed na een steekincident, zijn vastgelegd op een schokkend filmpje. De beelden beginnen nadat Triep met een mes in zijn borst is gestoken en van een schuurtje is gevallen. Het slachtoffer staat op, wankelt en valt voorover op een hekje. Hij blijft een paar tellen roerloos liggen, staat opnieuw op om een paar meter verder weer in elkaar te zakken. De 45-jarige bovenbuurman en een van diens zoons staan op het dak van een schuurtje toe te kijken. Een wanhopige buurvrouw loopt radeloos door de tuin, terwijl een andere buurvrouw de was ophangt. Triep, die in de buurt bekend stond als een vriendelijke man, overlijdt enkele minuten later. Het is niet bekend wie het filmpje heeft gemaakt. Volgens omwonenden heeft een 16-jarige zoon de fatale steek toegebracht. Daarna zou het mes met alcohol zijn gereinigd in een poging sporen uit te wissen. De ruzie zou zijn ontstaan omdat de verdachten regelmatig rommel op het schuurtje van Trieps moeder lieten slingeren. Familieleden en vrienden houden vanavond een stille tocht voor het slachtoffer.

De moeder van Pascal verklaart op het internet:

Iedereen mag zien hoe mijn zoon is afgeslacht en natuurlijk zijn de vader en zoon hier niet blij mee, want het ontkracht hun verhaal van onschuld.

Stem of voeg toe aan: Plaatsen/stemmen op Nujij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Verstuur deze pagina per e-mail
Online for 8043 days
Last update: 6/17/11, 8:37 PM
W.I.E. is hier


Status
You're not logged in ... login
Aliens UFOs Proof Evidence